Herstelupdate

Kinesiotaping

Leeuwarden - Lieve lezers van mijn weblog. Ik wil allereerst even wat kwijt. Wat onwijs, en dan ook echt ONWIJS gaaf, alle reacties die geplaatst zijn na aanleiding van de Be More Ultra-tour. Stuk voor stuk gelezen. Alle super mooie reacties op zowel de blog als twitter, het is echt super. That said, moet er ook wat van mijn hart:

Er zijn een heleboel weblogs over hardlopen, er word een boel geschreven en ik lees een boel. Maar ik ben niet zo’n reageerder en ik weet dat er veel meer mensen zijn die blogs lezen dan er op reageren. Ik voel me stiekem wel eens wat bezwaarlijk dat ik niet ‘fanatiek reageer’ op alle blogs. Maar simpel gezegd weet ik er de tijd niet voor te vinden. Ik hou het daarom ook erg vrijblijvend. Vind het super dat ik zoveel reacties krijg op mijn blog, vind het prachtig dat jullie het massaal lezen, maar hoop ook dat het niet erg gevonden word wanneer ik andere blogs minder lees of niet reageer. Dat dus…

Ok, nu over mijn herstel. Dankzij vooral Carmen ben ik weer redelijk op de been. De grootste zwelling is uit mijn scheenbeen verdwenen en ik ben alweer fanatiek aan het trainen in de sportschool. Daarbij wel mijn rechterbeen aan het ontzien. Dus krachttraining voor het bovenlichaam (wie weet wordt het ooit nog wat) en veel op de fiets, ongeveer een half uur per dag intensief trainen. Opvallend is dat ik dan mijn been niet voel, maar ik durf hem nog niet te belasten met lopen. Deze week nog een bezoekje aan Carmen voor nieuwe Kinesiotaping, want dat is echt een wondermiddel. Afgelopen woensdag voor het eerst getaped hiermee. Ik kwam strompelend binnen bij Carmen, maar ging lopend de deur weer uit. Erg bijzonder, maar vooral erg fijn.

Dan de planning. Ik heb veel vragen gehad wat ik op de planning heb voor de aankomende periode. Als, en dan grote nadruk op ALS, ik op korte termijn herstel, dan ga ik de hardloop 4 daagse doen met pinksteren. Creperen in een tentje. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben geraakt van Apeldoorn en omgeving en ik dus ook graag daar terug kom voor mijn derde event in één jaar door de bossen daar. Verder grote plannen? New York gaat definitief niet door voor 2010. Hopelijk volgend jaar wel als de portemonnee iets dikker is. Dit jaar ga ik terug naar Berlijn, samen met collega Elroy ga ik daar dan heen. Doel? Heel hard lopen. Ok, ik ga realistisch zijn en toch de wens uitspreken. Ik zal teleurgesteld zijn als ik niet onder de 3:30 loop daar. Met een PR van 3:42 nu is dat gewaagd, maar zeker niet onmogelijk.

Share |

Die Curetape is in combinatie met de juiste behandeling een wondermiddel.
Een snel herstel toegewenst. Ga maar snel weer lopen voordat je als De Hulk de sportschool verlaat grin

Netherlands Gepost door John  op  04/06  om  07:06 AM

Het is je vergeven;-).

Sterkte met herstel en snel weer lekker trainen voor Berlijn en alweer een mooi doel in het vooruitzicht.

Netherlands Gepost door .  op  04/06  om  07:46 AM

dat zijn weer mooie doelen.. de hardloop4daagse en berlijn natuurlijk.

Netherlands Gepost door hans  op  04/06  om  09:36 AM

Herstel gaat prima zo te lezen. En de curetape… het is idd een wondermiddel. Mooi kunstwerk heeft Carmen er van gemaakt.

Netherlands Gepost door Jacqueline  op  04/06  om  12:29 PM

Sexy leg!! Super dat het alweer zo goed gaat. Carmen is een übertopper om jou weer zo snel mogelijk op de been te krijgen.
Joh, als je niet reageert en iemand vindt dat vervelend, jammer dan. Verontschuldig jezelf niet, nergens voor nodig.

Mooie plannen heb je al gemaakt. Apeldoorn heeft een extra dimensie als je daar gaat lopen en Berlijn is al speciaal omdat je daar al eerder bent geweest. Revanche!

See you when i see you! XXXXX

France Gepost door Petra  op  04/06  om  01:32 PM

Leuk dat je de 4daagse van Apeldoorn gaat lopen ik doe ook mee,  de volle 100 km dus Ik zie je daar dan wel, veel succes met je voorbereidingen.

Netherlands Gepost door Gert Jan  op  04/06  om  09:29 PM

Kijk dat zijn de betere berichten om naar uit te kijken. En leuk dat ook jij richting Berlijn ga.
Je bent de 5de die ik ken en er naar toe gaat.
Webloggers loop in Berlijn 2010!!!!
Sterkte met herstel en hopelijk snel weer aan de wandel.

Netherlands Gepost door Rich@rd  op  04/07  om  09:19 PM

Geweldig spul dat kinesio taping, heb er veel baat bij gehad met mijn voetblessure.
Sterkte met je herstel en daarna lekker trainen voor Berlijn!

Netherlands Gepost door Esther  op  04/08  om  02:34 PM

Dat gaat top worden in Apeldoorn en nu goed herstellen.
Groet Rinus.

France Gepost door rinus  op  04/08  om  09:57 PM

Ha die Pieter! Mooi dat het herstel voorspoedig. Ja die Carmen is echt een wondervrouwtje, ik heb het genoegen er elke week op de bank te mogen liggen. En <3.30 in Berlijn? Jij weet nog niet half wat je kunt! Ik zeg: .... nee, ik zeg niks, maar wel te weten wat je kunt. Train jezelf mentaal zou ik zeggen. Krachttraining: kijk wel uit hoor, starks wordt kippeborst nog kalkoenborst, hahaha. Veel loopplezier!

France Gepost door Keesdeloper  op  04/09  om  08:47 PM

Hoop je te zien bij de hardloop4daagse! Dat je maar snel mag herstellen!

Netherlands Gepost door Gert  op  04/09  om  09:42 PM

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site