Dag zeven: Going home

Terwijl ik om Michel zijn MSN-naam al zie staan: Go Pieter. Go home, zitten wij nog in het hotel. We zijn uitgechecked, uitgekeken, uitgegeten en uitgeput. En eigenlijk, maar nu praat ik wel voor mezelf, wil ik nu ook wel naar huis. Vooral de wetenschap dat je midden in je schooljaar zit en daar toch een belangrijke week van mist versterkt dat gevoel. De mailtjes over hoe zwaar de toetsweek is bevestigen dat het weekje vakantie en ultieme ervaringen opdoen toch echt voorbij is.

Rond 15.00 uur zal onze bus voor komen rijden en zullen we richting Airport vertrekken. Vanochtend nog snel even een extra tas gekocht omdat alles niet meer in één koffer paste. Teveel rommel gekocht dus! Echte toeristen schijnbaar. New York zelf was vanochtend ook diep bedroeft om ons vertrek. Gisteravond al kleurde de Empire opvallend genoeg Rood-Wit-Blauw. Was dat voor ons, of was het puur toeval. Vanochtend kwam de regen met bakken uit de hemel. De stad frist zich op na een week vol toeristen en hardlopers.

Één ding is voor mij zeker. Deze stad heb ik zeker niet voor het laatst bezocht. De stad is vies, druk en chaotisch, maar bovenal schitterend mooi in al zijn facetten.

We hebben de marathondag zelf veel contact gehad met Danny, zijn zus Leila (sorry voor de eventuele schrijffouten), Danny’s vriendin Vanessa en zijn moeder. Helaas hebben we ze gisteren niet gezien maar gelukkig kwamen we ze bij de lift vanochtend opnieuw tegen. We konden handen schudden en nog even dag zeggen. Er zal een reünie zijn in Egmond in januari. Allebei zullen we daar aan de start verschijnen. Allebei hadden we wel het gevoel dat dit niet onze laatste marathon geweest is. Toch best opvallend, zo 2 dagen na New York. Wie weet dat we nog een keer samen op kunnen lopen.

Danny en zijn familie: Super bedankt voor de leuke dagen hier in New York.

Andere mensen met wie we veel hebben beleefd in New York zijn Johannes en Joke. Johannes heeft al duidelijk op zijn weblog laten weten dat dit ééns maar nooit weer is. Maar toch een diepe buiging voor het feit dat hij hem wel uitgelopen heeft! Hulde! Ook voor Johannes en Joke: Super bedankt voor alle leuke support afgelopen week!

Na al deze ‘TROS-momentjes’ nog één ander punt: bestaat pindakaas nog steeds in Nederland? Want ik heb op dit moment ongenadig zin in slecht eten. Vooral friet met heel veel pindasaus! Jongens, wat kijk ik uit naar ongezond Nederlands eten.

Share |

Leuk stukje zo, nog net voor je vertrek.
drie keer raden wat je bij ons de volgende keer eet!!!!  neem aan dat dat vanavond niet meer is. haha.

tot snel

Netherlands Gepost door mieso  op  11/06  om  07:40 PM

@ Mieso: Ik zal de piloot vragen door te vliegen, maar denk dat vanavond kort dag wordt. Misschien wil hij landen op Airport Leeuwarden? smile Of worden we voor die tijd dan uit de lucht geschoten door de F16’s van datzelfde vliegveld….

United States Gepost door Pieter  op  11/06  om  07:44 PM

Het bestaat nog hoor? Succes morgen met werken trouwens. Weet zelf nog hoe dat voelde bij de Harm toen ik terug kwam. Even doorbijten. En dan te bedenken dat ik niet eens zo’n wandeling als jou nog heb gedaan toen.

Zie je morgen niet meer. Ben half vijf vrij. Check je later en goede vlucht

Netherlands Gepost door .  op  11/06  om  08:20 PM

@ Chiel: Veel plezier met Wii-en. Enjoy it on fullscreen

United States Gepost door Pieter  op  11/06  om  08:50 PM

Ga je morgen alweer werken???? Jij bent echt zo gek als een deur he… Nou ja, succes dan maar!

En ook een fijne vlucht, maar dat lees je niet meer hier voor vertrek, maar ik had je ook al een sms-je gestuurd.

Netherlands Gepost door .  op  11/06  om  09:53 PM

Goede vlucht terug en bij aankomst op schiphol gelijk door naar de Burger King? smile

Netherlands Gepost door Ronald  op  11/06  om  11:44 PM

Hoi Pieter,
Leuk dat je ons weblog in je bericht vermeldt.
We hopen dat jullie veilig in Nederland aan zijn gekomen, wij gaan nog even shoppen in New York.
Ook wij vonden het leuk om jullie ontmoet te hebben en ervaringen te delen. HAVE FUN SEE YOU
Groeten Johannes en Joke

United States Gepost door .  op  11/07  om  01:45 AM

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site