Dag één: We zijn in New York!

NOTE: Dit verhaal vanochtend geschreven, maar dit is de eerste gelegenheid dat ik online kan komen

image

Vanochtend om kwart over 5 was het dan toch echt zover. Avontuur New York Marathon gaat van start! Om 6 uur staat Stefanie met haar moeder voor de deur en om 8 uur staan we op Schiphol. Als allereerste! Alleen de organisatie van HollandRunner is al aanwezig. We drinken nog een kopje koffie en maken in de rij om in te checken kennis met de eerste medereizigers. Er vertrekken er vandaag al zo’n 85 met Continental Airlines. Om 12.30 stijgen we op en ruim acht uur later landen we in New York!

Mijn eerste continentale reis is een feit. We hebben het vrijheidsbeeld al gezien en ook de Empire flitste voorbij. Op het vliegveld breekt dan de spannende tijd aan. Zijn alle formulieren goed ingevuld voor de douane. Gaan ze moeilijk doen of niet. Alle spookverhalen te spijt, we rollen overal moeiteloos doorheen. Hoewel er nog wel even een waarschuwing aan te pas komt van een medewerker voor het illegaal foto’s maken op de luchthaven. *Oeps* Als we de koffers weer terug gevonden hebben wacht ons een warm welkom in een veel te kleine bus.

image


Op onze reis, voornamelijk in de file, naar downtown Manhatten maken we voor het eerst kennis met het schitterende uitzicht dat Manhatten biedt. Met ondergaande zon zijn de beelden verrukkelijk, maar met een bewegende bus moeilijk vast te leggen. Ik heb er toch een paar geplaatst, vooral om een indruk te geven.

Het programma voor morgen bestaat vooral uit het ophalen van het startbewijs en een eerste echte kennismaking met New York. We laten alles lekker over ons heenkomen en zien het allemaal wel gebeuren. Internetverbinding lijkt moeilijk te bewerkstelligen, maar is toch gelukt. We keep you posted!

image

Oh ja, in de galerij zullen de foto’s geplaatst worden. Dankzij Willem stond deze toch nog net op tijd online, waarvoor dank!

Share |

I have no clue about what u re saying there but I hope u have nice time today and all the coming days.

  Love&Kisses;ur Laura

Romania Gepost door .  op  11/01  om  07:43 PM

Lieve Pieter,
We weten wat je van vliegen vind, dus dan is zo een lange reis op zich al een hele ovewinning en die marathon zondag nog maar een peuleschilletje…........
Leuk om te lezen dat New York echt zo indrukwekkend is als je wel hoort van andere mensen. Geniet er dus maar lekker van!
Wij zullen met veel plezier je verslagen lezen. Hartelijke groet aan Stefanie en dikke zoen van ons. Mama en papa.

Netherlands Gepost door .  op  11/01  om  07:58 PM

Dude,

Fijn dat je goed bent aangekomen. Toch altijd spannend zo’n tocht. Helemaal voor jou. Geniet er van. Nog kaartjes voor de Empire online kunnen printen???? Kan wel even duren voor je daar in de lift staat. Je moet onderweg naar boven ook twee keer overstappen als ik het goed terughaal.

Neem ook even een twee daags kaartje voor de rondbus. Krijg je uitleg van alles wat niet in boekjes staat. Kun je volgens mij voor 30 dollar twee dagen lang waar je wilt opstappen en afstappen van die bus. Krijg je routeboekje bij. Weet je waar je moet zijn. Echt een aanrader. Zo kom je er tenminste achter waar John Lennon woonde en waar de burgemeester zijn hut heeft

Voor meer vragen heb je mijn mail hahahahaha

Geniet er van

Giel

Netherlands Gepost door .  op  11/01  om  08:17 PM

Hi Stefanie,

De terugreis naar Lwd verliep voorspoedig. Zo kon ik snel kijken wanneer jullie zijn opgestegen. Volgens Schiphol was dat 12.41 uur. Ik merk aan alles dat jullie je prima in the big city amuseren.De eerste foto’s zijn al mooi.
Lekker genieten van alles en doe ook de groeten aan Pieter. Dikke kuzzzz!!!!!

Netherlands Gepost door .  op  11/01  om  08:17 PM

hee Pieter,
Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen. En leuk om nu al wat nieuws uit New York te hebben. En erg leuk om al foto’s te bewonderen.
Geniet er van. En we zijn erg benieuwd naar alle verhalen op de blog.
We hopen dat de buikgriep niet is toegeslagen….
Gelukkig zijn de jongens al weer opgeknapt.
groets

Netherlands Gepost door .  op  11/01  om  10:53 PM

Jippie hij heeft de reis overleeft smile We waren blij verrast dat er al direct een update incl. foto’s hier stond, erg leuk om de avonturen te kunnen volgen. Veel plezier nog de komende dagen!

Netherlands Gepost door .  op  11/02  om  12:13 PM

Yeah,

Onze huisneef in NY, geweldig!
Lekker genieten daar neevie, en dat wedstrijdje? Die ga je nog winnen ook.  wink

Iig heel veel succes, en lekker genieten van alle indrukken. (en natuulijk veel dingen ondernemen he?)

Groets
Michel

Netherlands Gepost door mieso  op  11/02  om  02:31 PM

yes!! jullie zijn er.. oeps.. geen foto’s maken waar figuren in uniform lopen… ik ga snel verder lezen

Netherlands Gepost door Ronald  op  11/03  om  12:49 AM

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

  • Registreer je nu
  • Password vergeten?
  • Mijn PR's

    05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

    Aankomende Evenementen

    Coole Websites

    Weblog Categorieën

    Mijn Profiel

    Zoeken op de site