The Runningman op televisie!

KLIK HIER!

Haha, ik ben op televisie. De dag dat ik kleding liet drukken voor New York werd ik in de trein geinterviewd door een cameraploeg van GPtv. Deze regionale zender zend iedere dag een treinreiziger uit op een noordelijk traject. Kennismaken met de treinreiziger. En ik werd die dag dus geinterviewd. Michel heeft hem overgezet op een Youtube filmpje zodat jullie hem ook kunnen zien. Helaas werken de filmpjes op mijn site nog niet, dus jullie moeten hem even bekijken door op bovenstaande link te drukken. Niet teveel geloven hoor, van al dat gezwets van mij. wink

Mascotte

De tas is gepakt, (bijna dan). Het huis is schoon. Laatste formaliteiten nog even op orde brengen en dan kan het grote avontuur beginnen. Stiekem wordt ik nu toch wel heel zenuwachtig. Morgen rond deze tijd hangen we ergens halverwege Nederland - New York boven de atlantische oceaan. En ik hou al niet zo van vliegen. :( Maar goed. Het gaat allemaal goed komen. Ik heb namelijk een MASCOTTE! Afgelopen zaterdag kwamen pappa en mamma langs en gaven mij een mascotte. Jawel, het is mijn aller eerste schoentje! Hier heb ik op leren lopen. Nou ja, aan de slijtage op de punt te zien was het vooral vallen. Het contrast naast mijn hardloopschoen is groot. Maar hier is het allemaal mee gestart. Hier heeft The Runningman op leren lopen/ hardlopen. En nu moet deze schoen zorgen dat ik een een goede eindtijd loop. Leuke wetenswaardigheid is dat pappa en mamma de andere schoen bij de computer hebben staan, terwijl ze mij proberen te volgen. smile

HET GAAT BEGINNEN!!

image

Nog 5 nachtjes slapen

imageNu gaat het echt gebeuren. Vandaag heb ik mijn portfolio’s ingeleverd op school en realiseer ik me dat het nog slechts één dag is voor ik naar schiphol moet. Stiekem komt de angst weer naar boven voor het vliegen.  Het feit dat we 8 uren in de lucht hangen beangstigd me best wel.

Vandaag ook alvast de eerste dingen ingepakt. Morgen volgt de grote inpakactie, maar nu kon er alvast het één en ander apart gezet worden. Ook nog even wat was gestreken zodat alles netjes klaar ligt voor New York.
Eigenlijk valt het me op dat er weinig last minute nieuws nog komt vanuit New York. De temperatuur is flink gedaald, tot ongeveer 12 graden, maar de organisatie daar is zo geolied dat je geen laatste nieuwsberichten krijgt over grote wijzigingen. Hulde daarvoor. Ik heb er zin in!!!

Morgen zal ook mijn mascotte voor New York op deze site onthuld worden. Enig idee wat het zal zijn?? (Michel, hou jij je mond! )

Één week!

image Ja ja, het is echt zover. Over een week zit ik vol zenuwen. Waarschijnlijk rond dit tijdstip is het in Amerika euhm, 5 uur. En dan moet ik de bus pakken richten start. En dan al die tijd vervelen, of even naar de ochtenddienst gaan die er gegeven wordt. Het is echt nog een week! Spannend!!!

Green wave

image

En ja, ik start dus in de groene zone, dus op de ‘onderbrug’. Toch maar kijken of ik vooraan kan starten, net als bij de dam tot damloop. Als ik bij de voorste 100 zit dan komt alles wel goed. Ik loop toch alleen, dus vaar mijn eigen koers wel een beetje. We zullen het wel zien.

Acht dagen!!

Still counting…

image

Kleding!

Yes, de kleding is binnen! Ik ben niet heel erg van het reclame maken, maar ik wil toch graag een uitzondering maken. Afgelopen zondag heb ik Promotex gemaild met de vraag of er last minute toch nog kleding gedrukt kon worden. Een volmondig ‘JA!’ was het antwoord. En er is woord gehouden. De mannen hebben perfect werkt afgeleverd. Ik kan niet anders zeggen dan dat het alle verwachting overtroffen heeft. Mijn kleding en die van stefanie zijn klaar voor New York! En zeg nou zelf, ziet het er niet geweldig uit?!

image

image

image

image

Nog 10 dagen!!

image Jaja, het magisch punt is bereikt. Nog 10 dagen voor de start van de New York City Marathon! De koffer staat al in de gang, Langzaam begin je de laatste voorbereidingen te treffen. Morgen nog even langs de hardloopwinkel om wat energievoedsel aan te schaffen. Vandaag de kleding ophalen en dan langzaam maar zeker moet het gaan gebeuren. Vandaag nog een 15 kilometer duurloop op de planning. Even voelen hoe de benen het doen met een wat hoger tempo.

Daarnaast is het nog erg druk met school. Alles moet morgen ingeleverd worden, omdat ik dus naar NY ga. Het ondernemingsplan is zo goed als klaar en ook de portfolio’s komen vandaag wel af. Dan ben ik toch een dag voor de uiterste inleverdatum klaar. Da’s best wel een record voor mij geloof ik.

Tickets!!

Yes!! De tickets zijn binnen.
Hoewel ik toch wel erg zeker was van het feit dat het goed ging komen met de hele reis, wil je natuurlijk gewoon graag het fysieke bewijs in handen hebben. Bij deze heb ik dat! Erg leuk is het feit dat er op vrijdag nog een training wordt georganiseerd met alle lopers. Iedereen wordt dan wel ‘verplicht’ het onderstaande shirt te dragen. Dat wordt een mooie oranje optocht lijkt mij zo!

Verder nog even op een aantal reacties die op mijn blog geplaatst zijn: Ik ben vandaag in Groningen geweest bij Promotex. Zij hebben mijn bestelling in behandeling genomen en donderdag is de kleding klaar! Het logo is iets anders geworden omdat met het, door stef en mij bedachte, niet te werken was. Maar de strekking wordt hetzelfde en het ziet er erg gaaf uit. Donderdag volgen de foto’s!!

image

image

New York Halloween

Zit ik gister op de website van HollandRunner een artikel te lezen over Halloween, lees ik vandaag dit in de SP!TS. Het is dus lekker warm in New York. Hopelijk is dit volgende week zondag ook nog het geval….

image

Oudere Berichten

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site