Veluwezoom Trail 2011

VeluwezoomTrail

Laag-Soeren - Vorig jaar maakte ik mijn Trail debuut tijdens de Veluwezoom Trail. Hoewel je de hardloop4daagse misschien ook wel in de categorie trail mag plaatsen, was de Veluwezoom mijn eerste officiële. Met op mijn Garmin afgelopen jaar maarliefst 1000 hoogtemeters (omhoog en naar beneden) gemeten, mag je ook zeggen dat het best pittig is!

Lees verder

Weersvoorspelling ZuiderzeeMarathon met Piet Paulusma

Urk/Zwolle - Die stem van Ús Piet kunnen jullie je natuurlijk allemaal voorstellen. Dus hou die stem even vast en en lees dan het volgende weerbericht:

“En dan nu het weer voor dit weekend. Allereerst trekt er vrijdag een Siberisch koufront over het Noorden – en midden van het land. Het Zuiderzee parcours zal na alle waarschijnlijkheid dan ook volledig bedekt worden met een mooie witte laag sneeuw. De temperatuur zal daarbij niet verder komen dan rond het vriespunt.

ZuiderzeeMarathon weersvoorspelling

Nu snel door naar zaterdag: Ook zaterdag blijft het de hele dag koud maar zal het overdag niet sneeuwen. De marathon zelf zal dan ook wel gelopen kunnen worden, hoewel het onverharde stuk door Schokland lastig begaanbaar zal zijn voor zowel lopers als eventuele fietsbegeleiding. De temperatuur zal ijzig koud zijn, zo tussen de -1 en -3 graden Celsius met een zwakke tot matige wind vanuit het zuidoosten, kracht 3. Zaak voor lopers en begeleiders hier passend op te kleden.

Dan ter afsluiting het weer op zondag: Volledig niet relevant voor deze blog, dus wat mij betreft weer een goede reden voor een glas Berenburg.

Vanaf een tropisch koud Friesland zeg ik u: Oant Moarn! Tot morgen.“

Fuck, volgens mij wordt het koud…........ (red.)

Merenloop 2011

Merenloop 2011

Grou - Hoewel mijn kalender 2011 vooral vol staat met lange afstandswedstrijden, staat de Merenloop daar ook tussen. Een loop die ik nog niet eerder liep, maar wel veel verhalen over hoor. Niet voor niets is op alle afstanden een maximum van 500 deelnemers en niet voor niets zit die voortijdig vol. Voor alle niet-deelnemers aan de Scheveningen-Zandvoort Marathon zou ik zeggen: Een leuk alternatief in Friesland!

Lees verder

Pieter gaat crossen!

Nike Zoom Waffle XC

Leeuwarden - Alweer iets in de categorie: ‘Dat had ik niet van mezelf verwacht’. Maar toen ik in het RunningCenter Leeuwarden recentelijk de flyer zag voor het nieuwe cross-seizoen begon het toch te kriebelen. Dat wil ik ook wel eens proberen…….

Lees verder

Ben jij ook wel eens de Tiedkwiet?

TiedKwiet

Steenwijk - Vorig jaar heb ik denk ik de leukste loop gelopen in Steenwijk. De toen nog ‘tijd van je leven-loop’ maar dit jaar verbasterd naar Tiedkwiet. Waarom is die loop zo leuk? Omdat je dat midden in de nacht moet doen! Van 2 tot 2 uur ‘s nachts. Huh?? Ik ben de TiedKiet.

10e en laatste ZuiderzeeMarathon

ZuiderzeeMarathon 2010

Zwolle - Het is niet de mooiste marathon van Nederland, zeker niet. Het heeft ook niet duizenden toeschouwers langs de weg. Het is niet een super snel parcours, zeker niet omdat op 27 november de kans op regen, harde wind en kou sterk aanwezig is. Toch is de ZuiderzeeMarathon speciaal. En helemaal dit jaar. Hij bestaat 10 jaar en wordt voor het laatst georganiseerd.

Mooie lopen deel II: Rond de Linde Loop Wolvega

Rond de Linde loop 2010

Wolvega - Voor alle mensen die aanwezig waren bij de aankomst in Hilversum na de Be More Ultra-Tour, kennen jullie die spraakwaterval nog die voor ons alles aan elkaar praatte? Die mij nog even fijntjes wees op het feit dat ik uhm, nogal eens een marathon niet gefinisht had? Ja? Nou, die man heet Michel en hij organiseert een super mooie hardloopwedstrijd!

Mooie lopen deel 1: De Veluwezoom Trail 2010

Veluwezoom Trail

Leeuwarden - Sinds dit jaar zeg ik echt geen ‘NOOIT’ meer. Ik las afgelopen jaren op martine’s blog regelmatig Trail verhalen en zag mij dat echt nooit doen, net als dat ik mijzelf niet meer dan een marathon zag lopen. Nou ja, dat laatste is al sinds de BMUT verleden tijd, maar het trail lopen had ik tot op heden nog niet op het programma…. Toch?

Lees verder

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site