Herstelupdate

Kinesiotaping

Leeuwarden - Lieve lezers van mijn weblog. Ik wil allereerst even wat kwijt. Wat onwijs, en dan ook echt ONWIJS gaaf, alle reacties die geplaatst zijn na aanleiding van de Be More Ultra-tour. Stuk voor stuk gelezen. Alle super mooie reacties op zowel de blog als twitter, het is echt super. That said, moet er ook wat van mijn hart:

Be More Ultra-Tour, mijn hele verhaal

BMUT 2010

Leeuwarden - Nog voor ik één letter getypt heb weet ik dat dit én het langste verhaal gaat worden dat ik ooit in één blog geschreven heb, én het meest emotionele stuk. Mijn verhaal van de Be More Ultra-tour 2010. Het hardloopevenement waar ik veel tijd en energie ingestoken heb, maar nog belangrijker, waar ik zo ontzettend veel voor terug gekregen heb.

11.000 euro voor de kids van Mother of Peace!

Hilversum - Het zit erop. Wow! Nu wordt het heerlijk rustig uitrusten en nagenieten van een prachtig avontuur. Een avontuur dat gister zijn einde kreeg in Hilversum. Een passend einde met een schitterende opbrengst voor Be More - Mother of Peace. Ik ben tevreden, wij zijn tevreden en ik kan ondanks mijn scheenbeen met een super gevoel terugkijken op vijf dagen lopen met heel bijzondere mensen, verzorgd door heel bijzondere mensen en gastvrijheid gebruikt bij heel bijzondere mensen.

Allemaal, BEDANKT!

image

Be More Ultra-Tour 2010: dag 4, waterloo

Uden - Het was een grote klap. Na een lastige derde dag kon het eigenlijk naar mijn gevoel niet meer mis gaan. De benen herstelden bijzonder goed en ik was er klaar voor. Sterker nog, ‘s ochtends in de bus naar de atletiekbaan zeg ik tegen Léonie dat ik er zin in heb. (hoezo, na 150 km, hoe maf ben je?) Maar het opgezwollen scheenbeen was vrij vlot na de start weer terug. Na 14 kilometer wist ik dat ik naar mijn einde aan het lopen was. Bij het eerste CP stap ik uit. Er zit niets meer in. Het scheenbeen is dusdanig opgezet dat ik moet opgeven. Met pijn in mijn hart zie ik de groep vanaf 15 kilometer vertrekken…..

Lees het hele verslag op: Be More Ultra-Tour.

image
Voor de start, alles is nog goed

Be More Ultra-Tour 2010: de Kick off!

IJsselmuiden - Vandaag de eerste etappe van de Be More Ultra-tour. Wat een geweldig feest!! Ik heb wel pijn gehad, maar al met al toch een zeer geslaagde dag! Lees het hele verhaal op de website van Be More Ultra-Tour.

image

3 Lopers- 5 Dagen- 250 Kilometer- 1 Doel

Be More Ultra-Tour 2010

Amsterdam - Wat begon als een idee van Léonie om in haar eentje 250km door Nederland te lopen is uitgegroeid tot een groots evenement met een waardige afsluiting in de vorm van een benefietfeest bij Nike HQ in Hilversum op zondag 28 maart. Martine, Pieter en Léonie hebben zich in November 2009 gecommiteerd aan dit project. Nu is het tijd voor harde actie, keiharde actie!

Na 2 maanden van voorbereiden zijn afgelopen maandag de definitieve afspraken vastgelegd omtrent de Be More Ultra-Tour. Martine, Pieter en Léonie waren op bezoek bij Nike HQ in Hilversum om de sponsoring van deze eenmalige etappe-loop voor het goede doel te bespreken en het overtrof hun stoutste dromen.

De energie bruist en borrelt in ons. Met 4 hardloopgekken (Cem Tanyeri incluis) bij elkaar borrelden er tijdens de brainstormsessie bij Nike HQ veel mooie plannen en ideëen op. We zijn druk bezig om dit nu om te zetten in daden. De Be More Ultra-Tour website is bijna klaar. Daar kun je binnenkort alle informatie vinden over de route, Be More, sponsoring, de lopers en het knallende benefietfeest ter afsluiting.

Nike HQ Hilversum

Maar we willen toch alvast wat informatie lanceren: gewoon omdat we te opgewonden zijn om het voor ons te houden. Ok, ook om jullie alvast de kans te geven om een mooi plekje in jullie agenda’s vrij te houden om mee te lopen of te feesten.
De route zal zo groen mogelijk zijn en wordt met zorg samengesteld door een aantal webloggers!

24 maart start om 10.30 uur in Zwolle
25 maart start om 17.00 uur in Heemskerk (strand etappe)
26 maart start om 10.30 uur in Apeldoorn
27 maart start om 10.30 uur in Uden
28 maart start om 10.30 uur in Alphen a/d Rijn

De finish zal plaatsvinden op de atlelietkbaan van Nike HQ met zoals gezegd een aansluitend benefietfeest.
Lopers die een etappe of een deel ervan mee willen lopen betalen afhankelijk van de lengte € 15, € 20 of € 50. Doneer je € 50 of meer dan krijg je een uniek Nike Be More Ultra-Tour hardloopshirt. Onderweg wordt je in de watten gelegd door onze vrijwilligers die je van sportdrank en een functionele bidon voorzien.

Elk dubbeltje wat we ophalen komt ten goede aan Be More: heel concreet betekent het dat al het geld wordt gebruikt om de schoolkosten van de 50 kids bij Mother of Peace te bekostigen. Het kost € 600 per jaar per kind, dus laten we er met z’n voor zorgen dat we zoveel mogelijk kinderen een kans bieden op een mooie toekomst. We rekenen op jullie steun en deelname zodat de Be More Ultra-Tour de boeken in gaat als een super-actie.

Namens Martine, Pieter en Léonie: spread the word en alvast heel erg bedankt!

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site