Ik ben verliefd

Leeuwarden - Ja, ik kom er rechtstreeks voor uit. Ik ben verliefd. Smoorverliefd. En eigenlijk al ruim anderhalf jaar. Ik heb haar leren kennen op een zeer intense manier. Binnen een week tijd had ik het gevoel dat we elkaar al jaren kenden. En eigenlijk was dat ook zo.

Maar ik kende haar alleen maar van TV. Zij was altijd daar, ver weg, en ik was thuis, gewoon in Leeuwarden. En ineens was ik bij haar. Ik mocht haar ruiken, haar voelen, haar aanraken. Nog nooit beleefde ik zoiets intens.

Ze heeft alles. Ze is mooi, ze is druk, soms heeft ze iets ordinairs, maar toch blijf je altijd naar haar kijken. Eigenlijk is ze gewoon oogverblindend.

En op de onze vijfde dag samen gebeurde dat, waar ik al die dagen al op hoopte. We werden één. Bijna vier uur lang vroeg ze alles van mij, nam ze alles van mij. Het was onvoorstelbaar, maar even bekroop me gewoon het gevoel dat ik het niet meer aankon. Ik kreeg misschien wel het mooiste dat ik ooit had kunnen dromen, maar het was gewoon teveel.

Na die vier uur was het ineens ook zomaar over. Uitgeput lag ik op bed bij te komen. De dag erop zagen we elkaar nog even, maar het was niet zoals die vorige dag, zoals die vier uren dat we één waren. Toen ik op de zevende dag afscheid nam huilde ze. Het was alsof ze alles onder water zette. Ik huilde ook, maar hield me tegenover haar groot.

Nu, anderhalf jaar later, mis ik haar nog steeds. Ze is nu weer ver weg. Ik kan haar weer iedere dag op TV zien, maar het voelt anders dan voordat ik haar in het echt aanraakte. Nu is het iedere keer alsof mijn hart breekt. Ik zie steeds weer een ander die bij haar is. Zij gaat door, is mij misschien al vergeten. Maar ik haar niet. En hopelijk, hopelijk zie ik haar volgend jaar weer.

New York, dit is mijn liefdesverklaring aan jou.

*Tss, jullie dachten echt dat het over een vrouw ging hé..  cool smirk *

Powned? Toch maar niet!

PownedHilversum - De heuse oorlog die is ontstaan binnen het publieke bestel eindigt morgen. Voor die tijd moeten aspirant omroepen minimaal 50.000 leden hebben en bestaande omroepen een groter ledenaantal om te mogen blijven uitzenden of om meer uren op tv te krijgen. Één van die nieuwe omroepen zal de GEENSTIJL-dochter Powned moeten worden. Hieronder mijn mening, waarom ik denk deze omroep geen haar beter is.

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik bij voorbaat als persoon al wat tegen de oprichting van Powned heb. En dat heeft alles te maken met een bepaald hoofd dat we dan teveel op tv moeten zien, en wel die van Rutger Castricum. Had je bij omroepman Bart de Graaf een grote lach om je gezicht zodra je die op TV zag, bij Rutger moet ik altijd spontaan naar de wc.

Maar dat even terzijde. Want hoe ‘vernieuwend’ ze zichzelf ook vinden of, en nu citeer ik letterlijk: “PowNed kortom, neemt haar kijkers serieus. Dat hebben we met GeenStijl de afgelopen zes jaar wel bewezen.” En daar staat direct de eerste leugen. Tientallen, zo niet honderden mensen hebben zich in de afgelopen weken suf gewerkt om genoeg leden binnen te halen, om maar die 50.000 binnen te halen. Maar terwijl ‘meneer Rutger’ vermoedelijk al rond half maart de champagnefles ter hand nam om te vieren dat het minimaal aantal leden gehaald was, bracht hij naar buiten dat ze er nog lang niet waren en nog zeker een paar duizend leden nodig hadden. De teller op de site liep maar af en pas een week voor 1 april was het streefaantal gehaald. Of nee? Het waren er perongeluk nog 8.0000 meer, maar ja PowNed neemt haar kijkers serieus, dus we belazeren ze vanaf het eerste moment.

Dat Powned haar leden belazerd, a la, die willen dat geloven en zijn er al lid van dus zullen vermoedelijk niet beter weten. Dat Powned ook haar potentiële leden belazerd, dat is toch wel vrij dom. Op de website van Powned staat namelijk ook de volgende tekst te lezen:

(..) Wij hebben immers geen loterij nodig om zieltjes te werven, laat staan een gratis dvd, kookboek of ander lullig cadeau waarmee de publieken je proberen binnen te halen. PowNed aanhangers zijn lid geworden uit overtuiging dat er iets grondig mis is in Hilversum.(..)

Maar oh-oh. Als je dat laat staan op je website en je gaat toch minimaal twee (Klik voor 1 en Klik voor 2) wervingsacties starten, dan vraag je er toch om dat mensen je niet serieus KUNNEN nemen?

En nou zitten ze binnenkort aan die tafel, met al die andere publieke omroepen, de beschikbare uren te verdelen op de Nederlandse TV. Wordt het dan echt vernieuwend? We zullen zien, of zou daar de volgende leugen zitten. Per slot van rekening? Hoe leuk is dat programmaatje op Veronica? Ik vind het altijd perfect om bij in slaap te vallen. Misschien toch vernieuwend.

Ik zou zeggen: Powned?? Don’t!

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site