Comme des enfants

In het kader van de muzikale opvoeding. Vandaag iets uit het mooie Frankrijk Canada. (met dank aan Geert).

Coeur de pirate - Comme des enfants (vrij vertaald: Als kinderen)

To Love Somebody

Pff. Ik heb eigenlijk nog zoveel op de log te vertellen over afgelopen twee weken. Dat ga ik allemaal aankomende week inhalen, ik beloof het. Maar eerst wil ik dit delen.

Kippenvel

Damien Rice feat Ray LaMontagne - To Love Somebody

I dreamed a dream

Ik heb een hekel aan de talentshows op de TV. Er zijn er teveel en er komt geen enkel talent in Nederland naar boven drijven. Ik kan ook zeggen dat ik er nooit één helemaal gezien heb. Ik heb nog de meeste hekel aan de voorrondes. Al die prutsers die zich publiekelijk voor schut willen zetten. Toen runningneef Michel tegen mij zei dat ik deze voorronde van Britain got talent MOEST zien, en ik zag de vrouw, toen wist ik gelijk dat het een drama moest zijn. Het bleek ook waar te zijn, hoewel stiekem toch vermakelijk. Voor ze haar strotje open trok om te zingen was het een drama. Toen ze haar strot open trok kreeg ik helemaal kippenvel. Nou ja, kijk het maar. Voor één maal zeg ik dat het toch de moeite waard is om rare mensen op tv te zetten.

PS. Waarom geen youtube filmpje? Omdat die ze allemaal uitgezet heeft.

No Line On The Horizon

Nog exact 10 dagen….. ik kan niet wachten!

No Line On The Horizon

Tracklist

01. No Line On The Horizon
02. Magnificent
03. Moment Of Surrender
04. Unknown Caller
05. I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Ton…
06. Get On Your Boots
07. Stand Up Comedy
08. FEZ/Being Born
09. White As Snow
10. Breathe
11. Cedars Of Lebanon

Expressie

Even weer een kippenvel moment. Ik kan hier een boel mensen tegen de haren in strijken, omdat velen vinden dat Vivre eigenlijk alleen door Ramsus gezongen mag worden, maar wanneer een beeldschone vrouw als Wende het doet, sja, dan begin ik me bijna af te vragen wie Ramsus ook al weer is….

Wende Snijders zong lange tijd vooral veel Chansons, maar reist nu de Nederlandse theaters af met haar eigen show. Kortgeleden schreef Bjorn al een stukje over deze mooie vrouw. Kijk en geniet naar dit schouwspel. Let op die expressie op haar gezicht. Kippenvel!

Oh ja, en deze kwam ik ook nog tegen, gespeeld op Pink Ribbon, zou Anouk het zelf ook gezien hebben?

 

Get On Your Boots

Jaaaaaaaaaaaaaa…... het is geen boodschap naar Obama, hoewel dat wel heel goed had gekunt. Maar nee, het is de nieuwe Single van U2. Afgelopen maandag op 3FM in premiere gegaan. Sit back, relax en hoor het nummer een keer of 6. Het nummer wordt keer op keer beter. Ik ben fan en kan niet wachten tot de CD No Line on the Horizon komt. En de tour natuurlijk, want Pieter gaat weer naar U2!!

PS. Afgelopen 2 weken de drukste van het jaar geweest. wink Maar de rust is weer terug, dus morgen weer een echte post!

No Line on the Horizon

U2De nieuwe plaat van U2 (waarom noemen we het nog steeds een plaat eigenlijk?) heeft eindelijk een release datum. Maart 2009 kunnen we genieten van de opvolger van How To Dismantle An Atomic Bomb. Hopelijk komt kort daarop ook een bekendmaking van het nieuwe wereldtournee. Reken maar dat ik daar kaarten voor ga kopen!

No Line On The Horizon, the new studio album from U2, will be released on Monday 2nd March 2009.

Written and recorded in various locations, No Line On The Horizon is the group’s 12th studio album and is their first release since the 9 million selling album How To Dismantle An Atomic Bomb, released in late 2004.

Sessions for No Line On The Horizon began last year in Fez, Morocco, continued in the band’s own studio in Dublin, before moving to New York’s Platinum Sound Recording Studios, and finally being completed at Olympic Studios in London.

The album calls on the production talents of long-time collaborators Brian Eno and Danny Lanois, with additional production by Steve Lillywhite.

Mama Appelsap

Mama AppelsapIk waarschuw alvast. Als je dit hoort, kun je de volgende nummers NOOIT meer op normale wijze horen.

Mama Appelsap is een onderdeel in het programma van Timur, elke zaterdag- en zondagochtend op 3FM. Het is heel simpel. Als je goed luistert in veel nummers, kun je daar een bepaalde Nederlandse tekst in horen. Probleem is dat dit vaak is in nummers die je veel op de radio hoort. Gevolg is, dat wanneer je onderstaande YouTube filmpjes gaat bekijken, je deze nummers nooit meer normaal op de radio zult kunnen horen. Daarnaast lag ik dubbel van het lachen om deze filmpjes, omdat het echt waar is.

Heb jij ooit gehoord dat Man at Work “ik zat alleen in een vuile kameel” zong in het nummer Downunder?

Deel I

Deel II

Musikhjälpen

Musikhjälpen

Wat? Ja, dat ja. Eigenlijk is het gewoon Serious Request, alleen dan in Zweden. In Malmö wel te verstaan. Ik ben een paar jaar geleden in dit schitterende stadje geweest. Het is een genot om bij de gigantische brug te kijken die er gebouwd is tussen Denemarken en Zweden, maar ook de zelfvoorzienende energiewijk die daar gebouwd is mag als voorbeeld gesteld worden voor het energieprobleem in de wereld.

Zweden hanteert hetzelfde concept als Nederland. 3 DJ’s van de publieke omroep laten zichzelf voor 6 dagen opsluiten in een glazen huis. Geen eten, alleen drinken en 24 uur per dag radio maken. Enige verschil is dat het hier vandaag al gestart is en 19 december stopt. Die dag zal Timur daar een bezoekje aan het huis brengen en vanaf daar lopend terug gaan naar België om daar het glazen huis te bezoeken waarna hij uiteindelijk in Breda eindigt. Ook in Zweden is het doel om zoveel mogelijk geld op te halen, maar daar betaal je standaard 50 kronen voor één nummer, terwijl je in Nederland zoveel mag geven voor een nummer als je zelf wilt.

Livestream kijken als je de taal snapt? Ga naar de site van Musikhjälpen!

Serious Request 2008 Part II

Serious RequestLady’s and Gentleman, we have ourselves another winner! Na Coen Swijnenberg vorige week was het gisterochtend Giel Beelen die op de vlucht mocht. Hij is de tweede bewoner van het Glazen Huis. Daarmee heb ik alvast het eerste gelijk aan mijn kant, omdat ik vorige week al schreef dat Giel wat mij betreft bij voorbaat al genomineerd was. Vorig jaar liet hij nog (tegen zijn zin) verstek gaan omdat zijn vriendin het niet wil hebben. Nu is zijn relatie over en zijn scharrels van 17 jaar brengen nog niet zoveel in tegen Giel.

Giel krijg het wel moeilijk. Als verslaafd roker moet hij een manier vinden om daar toch flink tegen in te gaan, omdat er sinds vorig jaar niet meer gerookt wordt in het huis. Het hielp Gerard Ekdom compleet van de sigaretten af, maar of dat ook bij Giel het geval is betwijfel ik. Vandaag mocht hij in ieder geval op de vlucht. Het was, net als vorige week, koud. En zijn sigaretten werden afgepakt, dus hij kon gelijk wennen.

Nieuwe Berichten   Oudere Berichten

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site