Toch maar weer alcohol buzzen

BuzzerStond ik kort geleden nog in de krant na aanleiding van de vele negatieve commotie die was ontstaan omtrent Buzzer, vandaag kreeg ik de bevestiging voor de volgende Buzzer die ik mag doen. En raad eens? Het is weer Alcohol!

JillzHeineken heeft sinds afgelopen dinsdag officieel het nieuwe drankje Jillz in gebruik genomen. Het drankje is niet in de supermarkt te koop en slechts alleen te drinken in één van de aangesloten horecagelegenheden. En dus wordt het verplicht op stap! Heel vervelend.

Wat is de bedoeling: er moet met maximaal 10 personen naar een horecagelegenheid gegaan worden en Jillz (uiteraard gratis) uitproberen. Rond 9 mei ontvang ik een zogenaamde buzzkit waarin alle informatie gestuurd word om een leuke buzzeravond te gaan houden.

Ik denk dat het een avondje Holland Casino Leeuwarden gaat worden. Of zal het toch Doozo in Leeuwarden worden… Na 9 mei maar eens wat organiseren!

RSS Problemen

Mensen,

RSSVan verschillende kanten krijg ik te horen dat er wat RSS-problemen zijn.
Nu kom ik er ook achter dat ik twee verschillende RSS-feed adressen op mijn website heb staan. Ik ben tot de conclussie gekomen dat ik in iedere geval weet welke WEL bij mij werkt. Dus als tijdelijke oplossing wil ik dat in ieder geval even aandragen. Daarnaast ga ik natuurlijk mijn hulp in bange dagen even inschakelen: Willem! Moet van hem even horen of er misschien ergens wat fout gaat, of dat de URL gewoon fout staat.

Hier alvast de WERKENDE feed: http://www.therunningman.nl/index.php/website/rss/

Ik moet daarbij zeggen dat hij bij MIJ wel werkt, deze. Ik gebruik daarvoor bloglines als RSS-reader. Ik ga het ook even met google proberen, maar daar loopt hij bij mij ook prima door.

Dank je wel Gert voor het melden. Sorry dat ik bij je eerste melding er al niet wat mee deed. Mochten er meer problemen zijn, please let me know.

Werk in uitvoering

Sja, als je niet mag hardlopen, dan moet je je tijd toch anders goed besteden. Vandaag eindelijk een hele dag vrij, wat voor mij inhield dat ik eens goed aan de gang kon gaan met mijn website. Hoewel de meeste dingen nu wel ongeveer zo zijn zoals ik ze wil hebben blijft er natuurlijk altijd wel wat te wensen over. Vandaag toch maar weer wat leuke dingetjes toegevoegd.

- De zoekfunctie op de pagina werkte nog niet optimaal. Volgens mij is hij nu helemaal op en top. Mocht het anders zijn, let me know!
- Ik heb jullie de afgelopen tijd flink lastig gevallen met het bovenste aritkel van registreer jezelf. Ik heb deze nu verplaatst naar een punt waar alleen mensen het nog zien die niet ingelogd zijn.
- Iedereen die nu ingelogd is wordt ook welkom gehete. Vriendelijk toch?
- Er is een contactformulier gekomen. Erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. Ook maar een copyright geplaatst zodat hij er in ieder geval opstaat. Sta je tenminste nog een beetje in je recht.
- Ik heb een moblog ingesteld op mijn site. Erg handig, zodat ik vanaf mijn mobiele telefoon plaatjes en teksten kan plaatsen. Binnenkort een uitgebreide test hiermee.

- Ook heb ik een mooie quote-functie gekregen. Erg trots op.

- Er is een profielpagina in aanmaak. Hierop straks een uitgebreid verhaal over mij en een duidelijk overzicht van de gelopen wedstrijden met de benodigde pr’s. Deze is echter nog in aanmaak. Kun je echt niet wachten? Klik dan maar op het plaatje.

profiel

Dat waren de grootste veranderingen wel. Ook nog het één en ander aan standaard teksten vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands. Er zijn nog wel wat wensen over, maar dat komt binnenkort wel weer. Deze werkzaamheden hebben me alweer genoeg tijd gekost vandaag.

Groeten.

Registreer je nu!

Om al dat irritante gedoe te voorkomen dat je iedere keer een spamcode moet invoeren heb ik de mogelijkheid om je te registreren ingeschakeld. Klik hier of klik in de rechterbalk op de log in functie. Veel plezier met deze nieuwe tool!

Nike+ gadget

Toen ik in November uit New York terug kwam, was ik in het bezit van de nieuwe iPod Nano. Tot grote schrik van de Apple-store in Leeuwarden stond ik een dag later op de stoep voor een armband waar ook de receiver in past van Nike+. De vrouw sprong spontaan in de stress: “Nee meneer, die hebben wij hier niet. Die heeft Nike nog niet uitgebracht.” Mijn weerwoord dat ik hem in de Apple-store in New York toch echt gezien heb haalde bakzeil. Met de woorden, “Wie werkt hier nou dagelijks met de Apple-producten, u of ik,” mocht ik het doen. Geschrokken droop ik af. Mij zie je daar nooit weer terug.

Helaas voor mij leek de vrouw enigszins gelijk te hebben. In Nederland was de band nog niet te koop. Geen enkele armband voor de Nano was ook geschikt om de receiver in te plaatsen. En om nou de dubbele prijs te betalen om hem uit Amerika over te laten vliegen….  Maar afgelopen weekend bracht de postbode mij dan toch het lang verwachte pakketje. Ook in Nederland is hij nu in de Apple-shop online te koop. En nu ook in mijn collectie!

image

Buzzer Grolsch Weizen

imageAl langere tijd ben ik aangemeld bij Buzzer. Ze omschrijven zichzelf als de macht van de mening. Doel van Buzzer is om producten te buzzen (uitproberen) en daar een rapport over te schrijven. Als voorbeeld heb ik dit voorjaar rosébier mogen buzzen. Daarna zijn nog verschillende buzzen geweest, zoals snoep en een boek, maar iedere keer paste ik niet in de doelgroep.

Twee weken geleden werd mij duidelijk in welke doelgroep ik dan wel val: BIER. Want nu werd ik uitgenodigd voor mijn tweede Buzz, opnieuw bier. Dit keer Grolsch Weizen. Nou vind ik dat niet erg vervelend, want als Grolsch-drinker ken ik dit bier natuurlijk al! De Dunkel, die ook in de verpakking zit, is echter nieuw voor mij. Binnenkort even iets organiseren om met bierliefhebbers een avondje bierproeven te doen. Lijkt me gezellig!

Het pakket bevatte, naast acht beugels, ook 6 glazen en een spuitbus ‘sneeuw’. Kan ik mijn huis in kerstsfeer brengen, zoals het begeleidende schrijven verteld. Ik ben benieuwd.  Overigens wordt het wel voorzichtig proeven. Na de marathon heb ik voor het eerst in drie maanden weer alcohol gehad en dat sloeg er wel in.

image

image

Gadgetfreak

Ik heb een beetje tegenovergestelde belangen. Enerzijds hecht ik niet veel waarde aan spullen. Ik vind het leuk om dingen te hebben, maar ik kan er ook net zo goed zonder. Anderzijds hou ik wel van nieuwe dingen. Ik hou van gadgets. Vind het mooi om nieuwe dingen te proberen en iets te hebben dat weinig anderen hebben. En daar slaag je in Amerika prima in!

Mijn nieuwste aanwinst is echter iets heel functioneels en iets waar ik al ruim een jaar in Nederland naar op zoek ben zonder het te vinden. Een goede sportzonnebril! En nu liep ik door de Expo heen in New York, bij het ophalen van het startbewijs. En daar was hij, mijn nieuwe Adidas zonnebril! Ik zag hem liggen en als een kind zo blij was ik!

image

Nou kun je misschien denken, een sportzonnebril? Daar zijn er toch zoveel van? Ja, maar niet de perfecte zonnebril. Deze bril heeft eigen glazen die ventilatiegaten boven de ogen hebben. Precies het punt waar hij altijd als eerste gaat beslaan als je aan het sporten bent. Daarnaast, en dat vind ik nog genialer, kan ik er extra glaasjes voor zetten, in de bril zeg maar. En dat is voor een brildragend persoon als ik ideaal. Maandag even langs de opticien om deze glaasjes op sterkte te maken en ik kan mijn sportbril gaan testen! Geweldig!

image

Nieuwe Berichten  

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site