Zuiderzee Marathon 2010: Podiumplaats, nieuw PR en revanche!

Zuiderzee Marathon 2010

Urk/Zwolle - In twee maanden en één dag drie marathons lopen is best veel. Drie keer een nieuwe PR lopen is eigenlijk best bijzonder. En dat ik nog even revanche haal op mijn uitvalbeurt vorig jaar tijdens de Zuiderzee Marathon dat voelt best goed!

The Amazing Five Proudly Presents: De Elfstedentocht 2011!

Leeuwarden - Dacht je dat vijf keer 50 kilometer lang was? Of dacht je dat het daar bij bleef? Ik dacht het niet! The Amazing Five is alife and kicking! Ons volgende project?! Just check it out! 

Met dank aan @mieso voor het maken van deze trailer!

 

Weersvoorspelling ZuiderzeeMarathon met Piet Paulusma

Urk/Zwolle - Die stem van Ús Piet kunnen jullie je natuurlijk allemaal voorstellen. Dus hou die stem even vast en en lees dan het volgende weerbericht:

“En dan nu het weer voor dit weekend. Allereerst trekt er vrijdag een Siberisch koufront over het Noorden – en midden van het land. Het Zuiderzee parcours zal na alle waarschijnlijkheid dan ook volledig bedekt worden met een mooie witte laag sneeuw. De temperatuur zal daarbij niet verder komen dan rond het vriespunt.

ZuiderzeeMarathon weersvoorspelling

Nu snel door naar zaterdag: Ook zaterdag blijft het de hele dag koud maar zal het overdag niet sneeuwen. De marathon zelf zal dan ook wel gelopen kunnen worden, hoewel het onverharde stuk door Schokland lastig begaanbaar zal zijn voor zowel lopers als eventuele fietsbegeleiding. De temperatuur zal ijzig koud zijn, zo tussen de -1 en -3 graden Celsius met een zwakke tot matige wind vanuit het zuidoosten, kracht 3. Zaak voor lopers en begeleiders hier passend op te kleden.

Dan ter afsluiting het weer op zondag: Volledig niet relevant voor deze blog, dus wat mij betreft weer een goede reden voor een glas Berenburg.

Vanaf een tropisch koud Friesland zeg ik u: Oant Moarn! Tot morgen.“

Fuck, volgens mij wordt het koud…........ (red.)

Running Center Cross Leeuwarden - The Movie

Er is door Gerjanna en Hero net als tijdens de Berenloop, ook tijdens de Running Center Cross een film gemaakt. Hij begint al legendarisch als speaker Jan Kooistra bij de start van de jongens blijft roepen: Rustig aan, Rustig aan. Erg vermakelijk. Daarna komen ook de wedstrijdlopers ruim in beeld, waar ik ook ergens tussendoor glij, Enjoy!

Merenloop 2011

Merenloop 2011

Grou - Hoewel mijn kalender 2011 vooral vol staat met lange afstandswedstrijden, staat de Merenloop daar ook tussen. Een loop die ik nog niet eerder liep, maar wel veel verhalen over hoor. Niet voor niets is op alle afstanden een maximum van 500 deelnemers en niet voor niets zit die voortijdig vol. Voor alle niet-deelnemers aan de Scheveningen-Zandvoort Marathon zou ik zeggen: Een leuk alternatief in Friesland!

Lees verder

Veilig hardlopen in het donker: Zo moeilijk is dat niet

hardlopen in het donker

Leeuwarden - Sinds de wintertijd is ingegaan ontkomt bijna niemand er meer aan om te moeten trainen in het schemer of donker. Wat mij in zo’n geval ieder jaar weer opvalt is hoeveel lopers dat nog steeds doen zonder reflecterende kleding. En dat terwijl de oplossingen legio zijn. Je hebt het misschien niet nodig om de weg te zijn, maar het is wel fijn als weggebruikers JOU zien!

RunningCenter Cross Leeuwarden: mijn kennismaking [MOVIE]

Running Center Cross Leeuwarden

Leeuwarden - Na mijn marathon vorige week had ik al snel besloten deze zondag mee te gaan doen aan de eerste van 4 crossen die georganiseerd wordt door het Running Center Leeuwarden. Deze week dus nog even spikes aangeschaft en toen al sprak John Sloot de legendarische woorden: “Crossen is niet leuk.”

Pieter gaat crossen!

Nike Zoom Waffle XC

Leeuwarden - Alweer iets in de categorie: ‘Dat had ik niet van mezelf verwacht’. Maar toen ik in het RunningCenter Leeuwarden recentelijk de flyer zag voor het nieuwe cross-seizoen begon het toch te kriebelen. Dat wil ik ook wel eens proberen…….

Lees verder

Berenloop Terschelling in beeld [MOVIE]

Leeuwarden - Popcorn bij de hand? Achterover hangend in een luie stoel? Bokbiertje? Ik zou het doen, want hier zijn een paar prachtige filmpjes van de Berenloop 2010. Nog één keer dat prachtige evenement herbeleven. De eerste is gemaakt door RunningCenter Leeuwarden medewerkster Gerjanna en gemonteerd door haar collega Hero. 30 minuten puur genieten, oh ja en rond 22 minuten kom ik ineens ook nog even langs. 


Het tweede filmpje is gemaakt door SV Friesland.

Later vandaag volgen ook alle door mij verzamelde foto’s in de Gallery

Berenloop Terschelling 2010: 2 PR’s en een negatieve split

Berenloop 2010

Terschelling - Het zou een berentocht moeten worden. Kilometers bikkelen over mul strand, misschien wel door potdichte mist niets zien van Terschelling en met een beetje pech heb je de helft van het parcours de wind vol in je gezicht. Strijd der elementen tijdens de Berentocht, het wordt je haast beloofd. In plaats daarvan werd het echter een strijd voor twee onverwachte PR’s.

Nieuwe Berichten   Oudere Berichten

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site