Ah - Ha

Leeuwarden - Zo, had ik mij zooo voorgenomen sneller weer een berichtje te plaatsen, gaat er weer dik een week overheen. Terwijl ik er ook al een paar had geschreven. Nou ja, dat komt dan wel hé. wink Ik moet eerst toch even wat kwijt, ik noem het maar ‘de frustratie van een supermarktbezoeker.

Ik ben niet zo’n boodschappen doender. Ik stel het liefst dat altijd zo lang mogelijk uit. Maar als ik dan ga, dan wil ik graag met rust gelaten worden. Als ik kleding koop, wil ik alleen advies als IK daar om vraag, niet andersom. Gelukkig hebben ze dat bij bijvoorbeeld de WE goed begrepen, fijne winkel! Maar de grootste irritatie bestaat tegenwoordig bij het simpel doen van boodschappen. Het zou zo makkelijk moeten zijn: Karretje pakken, karretje volgooien in de supermarkt, teveel betalen aan de kassa, alles in de tassen en naar huis toe. Nou, mooi niet!

- Pieter loopt naar een willekeurige supermarkt in Leeuwarden
- Staat een zwerver
- “meneer, wilt u ook een daklozenkrant kopen”
- Nee
- Pieter loopt de supermarkt in, doet booschappen, betaalt teveel, doet boodschappen in de tas en loopt naar buiten.
- Staat dezelfde zwerver
- “ “meneer, wilt u ook een daklozenkrant kopen”
- NEE!!

Nu een willekeurige supermarkat die slechts twee letters telt. ( AH HAA hoor ik jullie nu zeggen)

- Pieter fietst naar een willekeurige supermarkt van het merk AH in Leeuwarden.
- Staat een zwerver
- “ “meneer, wilt u ook een daklozenkrant kopen”
- Nee
- Staan 20 kinderen
- “ “meneer, als u straks voetbalplaatjes heeft, mogen wij die hebben?
- Nee
- Pieter loopt de supermarkt in, doet booschappen, betaalt teveel, doet boodschappen in de tas en loopt naar buiten.
- Staat een zwerver
- “meneer, wilt u ook een daklozenkrant kopen”
- NEE!!
- Staan 20 kinderen
- Kind 1: “ “meneer, mag ik uw voetbalplaatjes”
- Kind 2 slaat kind 1: “ “nee meneer, mag ik ze”
- Kind 3 blijkt het broertje te zijn van kind 1 en slaat kind 3 het ziekenhuis in: “ “Meneer, mag ik uw voetbalplaatjes voor mijn broertje die net in elkaar geslagen is?”
- NEE!! Ga weg, laat me met rust!
- * Laat zijn tassen vallen en rent gillend weg*

Moraal van dit verhaal, boodschappen doen is niet echt mijn hobby….. (waarbij de rest van dat verhaal schromelijk overdreven is) En bij de AH zien ze mij voorlopig niet meer.

Voetbalplaatjes

24 Season 8 Trailer!

Leeuwarden - Jahaaaa!! Nog maar twee maanden te gaan en ‘a new season will start!’

Ik kan niet wachten. Jack is back, it will be great! 

Toptijd!

Steenwijk - Jullie wisten het al, maar toch leuk om te delen. Het vandaag ontvangen certificaat van de organisatie.

Tijd van je leven certificaat

Lekker Duits Deuntje

Leeuwarden - Zo, wat een dooie boel op de blog deze dagen! Zo na Berlijn valt het wel even in een zwart gat zeg. Eigenlijk is er best wel veel te vertellen of te bloggen, maar de voorkeur gaat even uit naar andere dingen.

Wel heel hartelijk bedankt voor alle leuke reacties op mijn wedstrijdplanning! Ik wordt er zelf ook weer erg enthousiast van. Trainingen zijn langzaam weer opgepakt.

Dit weekend komt de laatste stand van de summerchallenge! Ik moet nog flink wat data krijgen, maar hoop alles dit weekend af te ronden! Wie wordt de grote winaar?

Ik wil wel even wat kwijt. Sinds mijn bezoek aan Berlijn zit er zo’n deuntje in mijn hoofd. Ik kom er niet vanaf. Op de Duitse radio werd hij plat gedraait, dus ik wil jullie er graag mee irriteren.

Cassandra Steen – Stadt

Nummer is wel erg lekker moet ik zeggen!

Da’s balen, baby halen [UPDATE II]

Leeuwarden - Het zou je maar gebeuren. Je gaat een avondje uit tijdens je vakantie in Denemarken. Hartstikke gezellig. Je drinkt een paar biertjes. Prima. Je komt een mooi meisje tegen, nog beter! Je raakt aan de praat en ook zij is een beetje aangeschoten/ dronken. Je gaat met haar mee naar haar huis en van het één komt het ander. (Sex dus) De volgende ochtend smeer je hem snel voor zij wakker wordt en na de vakantie is het slechts een ‘stoer’ verhaal om aan je vrienden te vertellen. Toch???

Totdat je dit filmpje op internet tegen komt. Shit… is dat niet dat meisje van vorig jaar….. oh oh..

UPDATE: Het zou indd een HOAX zijn zoals Ronald al in de reactie meldt.  ohh  De actrice zou Ditte Arnth Jørgensen heetten en ingehuurd zijn door een condoomfabrikant. Weet niet of ik er nou respect voor moet hebben of me genaaid (lol) moet voelen. Vond haar best wel oprecht lijken.

UPDATE II: Het lijkt meer en meer op een HOAX. De website is offline, het originele filmpje van het internet. Hmm

UPDATE III: Zie daar, op nu.nl staat het al.

Summer challenge week 9: Crash en burn.

Leeuwarden - Het leek al een tijdje onoverkomelijk, en het onoverkomelijke heeft ook plaats gevonden. Zondagavond vond de crash rond middernacht plaat. Lokale autoriteiten spreken van één van de grootste crashes op Nederlandse bodem sinds de invoering van de Euro. (waar dat op slaat, Joost mag het weten)

Gelukkig overleefde iedereen de crash en bleef het aantal gewonden beperkt. De autoriteiten willen nog geen schuldige aanwijzen zolang de black box nog niet uitgelezen is, maar alles lijkt te wijzen op een defect in het besturingssysteem.

U raad het al, door het uitblijven van de summer challenge. Mijn systeem is volledig gecrashed. Gelukkig heb ik van bijna alles een backup, maar met de huidige drukte kost me dat nog zeker een dag, misschien wel twee. Inclusief de hele challenge. Daarom, hebt geduld met mij!

(oh ja, en de schuldige ben ik voornamelijk zelf. Windows 7 testen bleek niet zo’n succes, maar dat zal voornamelijk met mijn onkunde te maken hebben)

Nu.nl zuigt niet…..

Leeuwarden - Het KNMI daar in tegen houdt wel van trekken

KNMI trekt

Even geduld @ weblogchallenge

Leeuwarden - Hallo iedereen!

Hij leeft nog en gaat er weer hard tegen aan! Maar vanavond nog niet, want liep net even iets anders. Om toch iedereen voor te zijn:
Vanaf morgenochtend ga ik alle cijfertjes invullen en verwacht zo rond 14.00 uur een volledige update van de Challenge!

Groet!

Ballondagen Joure

Heerenveen - Heerlijk, vanaf het balkon in Heerenveen kon ik vandaag bij mijn ouders genieten van de overkomst van 35 ballonnen. Borreltje erbij, fototoestel en genieten van de speciale ballonnen die over kwamen. Een klein overzicht alhier. Heel bijzonder!

Joure Ballondagen 01
Zo is het genieten!

Joure Ballondagen 02

Joure Ballondagen 03

Joure Ballondagen 05

Joure Ballondagen 06

Joure Ballondagen 07

Joure Ballondagen 08

Joure Ballondagen 09

Joure Ballondagen 04
Het Balken - Einde

Ondertussen in de Astana-bus: Robin Williams

France - Ge-wel-dig. Ik ben echt een fan van Robin Williams. Ik lag op de grond van het lachen bijna.  tongue rolleye Vooral de discussie over de compressie sokken. En de discussie over de ‘oortjes’. ... Helaas is het filmpje ingekort van ruim 4 minuten tot een kleine 2.30 minuut, maar nog steeds het bekijken waard!

Nieuwe Berichten   Oudere Berichten

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site