I believe i can fly (flight of the Frenchies)

Subliem mooi. Met open mond heb ik hier naar gekeken. Je vraagt je continu af, zou ik ook maar een fractie hiervan durven….....

En de Trailer:

Kunstig, dat hardlopen

Drachten - Één idee, één goede fotografe en een ‘maakt niet uit hoe hij eruit ziet’ model waarvan je toch alleen maar een stukje been en zijn voeten (en dan vooral zijn Nikes) nodig hebt. Het waren de ingrediënten die tot een prachtig eindresultaat leidde!

Sinds ik verhuisd ben heb ik een kale muur. Of eigenlijk een paar kale muren, maar voor deze specifieke muur had ik een idee. Ik wou er een mooie hardloopfoto hebben hangen. Maar dan niet mijn eigen hoofd, daar wil je toch niet iedere dag tegenaan kijken, maar meer iets actie. En iets aparts!

Gelukkig kende ik dan weer een goede fotografe die wel ongeveer snapte welk idee ik had en daarnaast had zij dan ook nog een keer goed idee. Het resultaat is on-wijs vet. Vind ik tenminste. But you hate it or you love it.

Afdrukken en ophangen! Thank you Lindy!

Schoenen op canvas

Schoenen op canvas2
En deze komt straks op de studeerkamer. Als die ooit klaar is…........

I’m alive!

Ik leef nog
I’m alive!
And I’m seeing things mighty clear today, I’m alive
I’m alive!
And I’m sitting here yelling and doin my thing, I’m alive

Heb jij nog wensen met kerst?

Alleen voor echte bikkels

Leeuwarden - Ik kreeg nog wel eens het verwijd een Sissy te zijn. Na de BMUT was het vooral met een knipoog. Maar leuk is het wel om de keep-on-running dagkalender van dit weekend even te lezen en te zien dat de door mij gelopen marathon alleen voor echte bikkels is….

Dagkalender ZZM

Weersvoorspelling ZuiderzeeMarathon met Piet Paulusma

Urk/Zwolle - Die stem van Ús Piet kunnen jullie je natuurlijk allemaal voorstellen. Dus hou die stem even vast en en lees dan het volgende weerbericht:

“En dan nu het weer voor dit weekend. Allereerst trekt er vrijdag een Siberisch koufront over het Noorden – en midden van het land. Het Zuiderzee parcours zal na alle waarschijnlijkheid dan ook volledig bedekt worden met een mooie witte laag sneeuw. De temperatuur zal daarbij niet verder komen dan rond het vriespunt.

ZuiderzeeMarathon weersvoorspelling

Nu snel door naar zaterdag: Ook zaterdag blijft het de hele dag koud maar zal het overdag niet sneeuwen. De marathon zelf zal dan ook wel gelopen kunnen worden, hoewel het onverharde stuk door Schokland lastig begaanbaar zal zijn voor zowel lopers als eventuele fietsbegeleiding. De temperatuur zal ijzig koud zijn, zo tussen de -1 en -3 graden Celsius met een zwakke tot matige wind vanuit het zuidoosten, kracht 3. Zaak voor lopers en begeleiders hier passend op te kleden.

Dan ter afsluiting het weer op zondag: Volledig niet relevant voor deze blog, dus wat mij betreft weer een goede reden voor een glas Berenburg.

Vanaf een tropisch koud Friesland zeg ik u: Oant Moarn! Tot morgen.“

Fuck, volgens mij wordt het koud…........ (red.)

Sint, in horror…..

Leeuwarden - Voor iedereen die nog in Sint geloofd en iedereen die een klein beetje spanning liever uit de weg gaat, ga vooral niet kijken. Maar wat mij betreft word dit de winterfilm van het jaar! Geniaal, hoe kom je er op. Hij lijkt nog echt eng ook!

New York Reflection

Leeuwarden - Ik heb een liefde voor New York, opgelopen tijdens mijn marathon daar in 2007. Ik schreef er al eens een stuk over. Vanochtend kreeg ik deze link van neef Michel via twitter. Iemand nog ruimte in zijn koffer wanneer die eind deze maand er heen reist? Ik wil er graag inkruipen.

Voor iedereen die het nog niet wist…..

Voor:

Kale Kop

en Na:

Kale Kop

En helaas voor iedereen, ik heb GEEN weddenschap verloren. Ik was het gewoon zat.

Lopen in een Bubbel

Leeuwarden - Ik kreeg naar aanleiding van mijn laatste blog nogal wat vragen over wat dat ‘lopen in je eigen bubbel’ nou precies inhoudt. Sja, je zou het Ritchie na kunnen vragen, maar volgens mij spreekt de illustratie voor zich.

Lopen in een Bubbel

Oudere Berichten

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site