Lunar Eclipse: WOW

Om even met je optische bedrog te spelen, zag dit filmpje via Nike-Girl Léonie. Hij is echt super!

“Nike’s celebration of innovation and modern craft came to East London this month. Their ‘Energy Space’, 1948 in Shoreditch, plays host to an exhibition showcasing the 8 major technologies in Nike Running. Rosie Lee built and installed a giant model of Nike’s Lunar Eclipse. The shoe is one giant ‘Trompe-l’œil’ - esque optical illusion. When viewed head on the shoe appears complete but when moved around the 15 separate elements are revealed. We were also responsible for bringing to life one of the space’s walls, documenting the 8 technologies with separate panels, each with an original shoe to match. Ben Drury provided posters and video content for the remaining wall under the name Ground Control to LDN.”

Loopweekend mooi in beeld

image

Leeuwarden - Afgelopen weekend was een leuk loopweekend. Allereerst was daar de Saucony ViziPro Funrun, georganiseerd door het RunningCenter Leeuwarden. De dag erop liep ik in Drachten de 20 van Drachten. Nou ja, ik liep daar de 10 kilometer. Het was ineens een prachtige zonnige dag en ik heb afgezien als een… sja, als wat eigenlijk.cool hmm Anyway. Er zijn een heleboel foto’s gemaakt. Ik heb ze even samengebracht tot een leuke compilatie van mijn hardloopweekend in 8 Foto’s.

Lees verder

Saucony ViziPro Funrun: Oranje boven!

Saucony ViziPro Funrun

Leeuwarden – Vandaag heb ik met veel plezier en bewondering veel gevolgd van de Zeeuwse kust marathon. Hoewel het ditmaal geen strijd tegen de elementen werd, was het parcours zelf natuurlijk ook zwaar genoeg. De overwinning van Ilonka maakte het extra speciaal, net als de vele bloggers/twitteraars die hun prestatie daar neerzette. Liep ik vandaag zelf ook nog? Jawel! Met dank aan RunningCenter Leeuwarden was er vandaag een heuse Funrun!

Nog acht dagen en nieuwe shirts voor Berlijn

AftellenLeeuwarden - Het is nog iets meer dan een week voor Berlijn. Sterker nog, over één week zitten we daar rond deze tijd! En ik heb er zin in! Ik heb wel een tellingsprobleempje. Wat tel je nu als ‘marathon’. Op hoeveel marathons zit ik nu? Tel ik de BMUT mee? Tel ik de Veluwezoomtrail mee, of moet ik die weer als ultra tellen. WHAA

ViziPRO run: Funrun door stadspark Leeuwarden

ViziPRO run Leeuwarden

Leeuwarden - Running Center Leeuwarden is zeer actief omtrent evenementen in Friesland. Leuk is echter ook dat ze zelf initiatieven organiseren. Vorig jaar deden ze dat al met de Nike HumanRace en dit jaar organiseren ze op 2 oktober de ViziPRO run. Een zogenaamde Funrun door de Prinsentuin in Leeuwarden. En het beste: het is gratis en de eerste 200 deelnemers krijgen nog een ViziPRO shirt ook!

Hoe word je een marathonloper?

Marathonrunner

Leeuwarden - Marathonlopers zijn raar volk, daarmee zeg ik niets nieuws. Maar hoe word je een marathonloper? De verstandige weg is beginnen met hardlopen, twee tot drie jaar veel lopen, wedstrijden lopen en uiteindelijk de stap maken naar de marathon. Maar het kan ook anders……

Duurloop trainen met Petra!

Duurloop met Petra

Driebergen - Er zijn een boel do’s and dont’s als het om een titel gaat. Één daarvan is dat je geen leestekens gebruikt in een titel. Deze titel krijgt echter een uitroepteken, want trainen met Petra is een groot uitroepteken. Begin een 35 kilometer loop met 5 lopers en een fietser en kom aan het einde slechts met twee personen aan. Het kan allemaal in Driebergen!

Voor de startende hardloper

Start to Run

Er wordt mij nogal eens om advies gevraagd wanneer mensen beginnen met hardlopen. Behalve het meest belangrijke advies: “Laat je goed adviseren over schoenen en bezuinig daar niet op!”  willen mensen graag hardloopschema’s om te beginnen. En aan iemand die absoluut zonder schema’s traint vragen om een schema is op zich best grappig. Maar ik kwam een leuke aanvulling tegen op de trainingen die ik altijd geef aan beginnende hardlopers:

Buiten spelen met Ritchie

Training Earnewald

Leeuwarden - “Mevrouw, mag Ritchie ook buiten spelen?” Twee vragende ogen kijken naar de echtgenote van Ritchie. “En wat gaan jullie dan doen,” vraagt ze, “toch zeker geen kattekwaad uithalen of belletje trekken ofzo?” “Nee mevrouw, we willen pontje varen bij Earnewald! En euhm misschien ook nog wel even tafeltennissen in Swichum.” “En hoe willen jullie daar komen?”, vraagt ze.  “Lopend mevrouw!

Wat gaan we doen….

Wat gaan we doen

Leeuwarden - Zo, dat waren ineens een aantal weken met minder kilometers en vooral minder blogjes. Dit komt vooral ook omdat er even wat minder georganiseerde loopjes afgewerkt worden door mij en misschien omdat er gewoon niets te vertellen was. Nou, dat is er nu wel! Ik ben langzamerhand bezig met de loopplanning voor de rest van het jaar en het ziet er veelbelovend uit!

Nieuwe Berichten   Oudere Berichten

Image Gallery

Marathon Countdown
(Berlijn)

2012-09-30 09:00:00 GMT+01:00

My Supplier

My Shoes

Log in

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Automatisch inloggen bij volgend bezoek?

 • Registreer je nu
 • Password vergeten?
 • Mijn PR's

  05,0KM 0:20:30 - 14-07-2010 10,0KM 0:41:55 - 09-05-2010 14,0KM 1:06.24 - 22-05-2009 16,1KM 1:09.26 - 30-06-2010 21,1KM 1:32.10 - 09-01-2011 42.2KM 3:11.11 - 28-11-2010

  Aankomende Evenementen

  Coole Websites

  Weblog Categorieën

  Mijn Profiel

  Zoeken op de site